חושבים על החתן??
09/01/2012 21:13:44
חייבת לשתף...
היום חברה באה לבקר אותי בעבודה אחרי שלא ראיתי אותה איזה חודשיים.. והיא שאלה אותי מה קורה עם חבר שלי, אז סיפרתי לה שאנחנו מתחתנים...
התגובה היתה כזו - החיוך התחיל לרדת לאט לאט עד שהוא נעלם לגמרי.. ואז היא אמרה "מה??? וואווו..."
עברו עוד קצת זמן כי לקח לה זמן לעכל, ואז היא התכופפה וחיבקה אותי.. בערך.. יותר רכנה לכיוון שלי ונצמדה אלי - בלי ידיים..
וזהו...
היה עוד תוספת של - "וואוו..." ואז היא שינתה נושא לחלוטין..
ועוד דבר מוזר, היא אפילו לא פזלה לכיוון היד שלי כדי להסתכל על הטבעת...
וכל מה שיש לי להגיד על זה - WTF????
היום חברה באה לבקר אותי בעבודה אחרי שלא ראיתי אותה איזה חודשיים.. והיא שאלה אותי מה קורה עם חבר שלי, אז סיפרתי לה שאנחנו מתחתנים...
התגובה היתה כזו - החיוך התחיל לרדת לאט לאט עד שהוא נעלם לגמרי.. ואז היא אמרה "מה??? וואווו..."
עברו עוד קצת זמן כי לקח לה זמן לעכל, ואז היא התכופפה וחיבקה אותי.. בערך.. יותר רכנה לכיוון שלי ונצמדה אלי - בלי ידיים..
וזהו...
היה עוד תוספת של - "וואוו..." ואז היא שינתה נושא לחלוטין..
ועוד דבר מוזר, היא אפילו לא פזלה לכיוון היד שלי כדי להסתכל על הטבעת...
וכל מה שיש לי להגיד על זה - WTF????
09/01/2012 21:27:42
פשוט תצחקי מזה.
כשהיינו הרבה חברות ביחד אז חברה שלי אמרה לי (חברה טובה), רק אחרי החתונה אל תשימי את התמונה שלך בשימלת כלה כמו כל הפקצות האלה ששמות את התמונה שלהן.
אז אמרתי לה שדווקא אני חושבת שאני אעשה את זה :)
אחת החששות שלי היו שהיא לא תדע לפרגן ובכל זאת חברה טובה, אז הפסקתי לדבר איתה ישירות אבל כן לדבר עם שאר החברות על זה לידה. כנראה שכשהיא ראתה שכולן מפרגנות אז היא הבינה שהיא לא מתנהגת כמו שצריך. כי כשאמרתי לה שהיא תלווה אותי לחתונה אז היא אמרה כמה פעמים "מה שתרצי", "מה שתרצי"..
שכולן יקפצו לך, בסוף ביום החתונה לא תהיה לה ברירה אלא לשמוח בשבילך , אם תזמיני אותה כמובן ;-)
כשהיינו הרבה חברות ביחד אז חברה שלי אמרה לי (חברה טובה), רק אחרי החתונה אל תשימי את התמונה שלך בשימלת כלה כמו כל הפקצות האלה ששמות את התמונה שלהן.
אז אמרתי לה שדווקא אני חושבת שאני אעשה את זה :)
אחת החששות שלי היו שהיא לא תדע לפרגן ובכל זאת חברה טובה, אז הפסקתי לדבר איתה ישירות אבל כן לדבר עם שאר החברות על זה לידה. כנראה שכשהיא ראתה שכולן מפרגנות אז היא הבינה שהיא לא מתנהגת כמו שצריך. כי כשאמרתי לה שהיא תלווה אותי לחתונה אז היא אמרה כמה פעמים "מה שתרצי", "מה שתרצי"..
שכולן יקפצו לך, בסוף ביום החתונה לא תהיה לה ברירה אלא לשמוח בשבילך , אם תזמיני אותה כמובן ;-)
09/01/2012 21:35:26
כאילו... אני מנסה להבין.. אבל אני בת 30 עכשיו.. אני לא בת 22 ומתחתנת, וואלה, באמת כבר הגיע הזמן שלי, ואנחנו כבר 3 שנים ביחד - זה היה מתבקש שנעשה את הצעד הזה...
ובעבר, כל פעם שחברה התחתנה.. זה קצת צבט לי בלב, בצורה לא נשלטת של - למה היא ולא אני?
אבל תמיד שמחתי ותמיד פירגנתי ותמיד הראיתי לכלה שהכי כיף לי בעולם שהיא מתחתנת, ואפילו ליוויתי 4!!!! כלות ביום חתונתן...
אז זה קצת מוזר לי... שלא מפרגנים לי גם...
חחח... זה מצחיק אותי באמת החוסר פירגון הזה, כי אני כל כך התאמצתי שלא יראו עלי - את הצביטה הזאת בלב.. ומסתבר שיש כאלה שלא אכפת להן..
ובעבר, כל פעם שחברה התחתנה.. זה קצת צבט לי בלב, בצורה לא נשלטת של - למה היא ולא אני?
אבל תמיד שמחתי ותמיד פירגנתי ותמיד הראיתי לכלה שהכי כיף לי בעולם שהיא מתחתנת, ואפילו ליוויתי 4!!!! כלות ביום חתונתן...
אז זה קצת מוזר לי... שלא מפרגנים לי גם...
חחח... זה מצחיק אותי באמת החוסר פירגון הזה, כי אני כל כך התאמצתי שלא יראו עלי - את הצביטה הזאת בלב.. ומסתבר שיש כאלה שלא אכפת להן..
09/01/2012 21:41:07
09/01/2012 23:04:05
09/01/2012 23:22:40
09/01/2012 23:32:34
09/01/2012 23:35:36
אבל מפעם לפעם זה הופך קרוב יותר אליי וככל שכל פעם אני מתעצבנת ואז חושבת על זה ומשלימה עם זה והופכת לאדישה התאריך משתנה, הופך קרוב יותר וזה שוב חוזר חלילה...
וזה כל כך נכון שגברים ונשים זה לא אותו דבר, כששאלתי את בן הזוג שלי מה הוא היה חושב אם החבר הכי טוב שלו היה מתחתן קרוב אליו הוא ענה שלא אכפת לו ושהוא ישמח בשבילו וכל אחד והחתונה שלו...
וזה כל כך נכון שגברים ונשים זה לא אותו דבר, כששאלתי את בן הזוג שלי מה הוא היה חושב אם החבר הכי טוב שלו היה מתחתן קרוב אליו הוא ענה שלא אכפת לו ושהוא ישמח בשבילו וכל אחד והחתונה שלו...
09/01/2012 23:37:56
10/01/2012 09:25:25
זו טעות להתחתן כמה ימים אחרי חברה טובה... כי אז האורחים, שיש להם שתי חתונות באותו שבוע באים עם יותר אנרגיות וכיף לחתונה הראשונה... בחתונה השנייה הם כבר עייפים. חברה שלי מכירה זוג של אחיות שאחת עשתה דווקא לשניה וקבעה חתונה שבוע לפניה במקום מאד יקר! זה ממש מבאס. מי שקובע תאריך שני צריך לדאוג או למרווח מתאים בין שתי החתונות - אם החתונה שלו לפני, או פשוט להתחתן אחרי הזוג שקבע ראשון.
תחשבי על זה ככה- רק היא תסבול אם היא תתחתן ארבעה ימים אחריך - את לא תרגישי את זה... היא גם מסתכנת בזה שלא תוכלי לבוא לחתונה שלה... כי תסעו לאנשהו או משהו.
תחשבי על זה ככה- רק היא תסבול אם היא תתחתן ארבעה ימים אחריך - את לא תרגישי את זה... היא גם מסתכנת בזה שלא תוכלי לבוא לחתונה שלה... כי תסעו לאנשהו או משהו.
09/01/2012 23:39:04
אני לא יודעת מתי הציעו לה להתחתן ומתי את מתחתנת שהיא סגרה כ"כ קרוב, אבל מה שבטוח, אם היא חיה בסרט שהיא בתחרות איתך אז תפרגני- לזה היא בטוח לא תצפה.
בטוח זה לא נעים ואף אחת לא היתה רוצה להיות במצב שלך אבל תראי לה שהדבר הארון שמטריד אותך זה שהיא מתחתנת קרוב אלייך..
כמובן שאת לא חייבת לפרגן עד כדי כך שתמליצי לה על כל הספקים שלך, כי זה בטוח ירגיש מוגזם, אבל את יכולה לשמוח בשימחתה וזהו..
דברים שנעשים מקנאה ותחרות נראים אחרת מדברים שנעשים באהבה ורצון לשמח ולשמוח..
בטוח זה לא נעים ואף אחת לא היתה רוצה להיות במצב שלך אבל תראי לה שהדבר הארון שמטריד אותך זה שהיא מתחתנת קרוב אלייך..
כמובן שאת לא חייבת לפרגן עד כדי כך שתמליצי לה על כל הספקים שלך, כי זה בטוח ירגיש מוגזם, אבל את יכולה לשמוח בשימחתה וזהו..
דברים שנעשים מקנאה ותחרות נראים אחרת מדברים שנעשים באהבה ורצון לשמח ולשמוח..
09/01/2012 23:43:28
09/01/2012 23:45:30
09/01/2012 23:54:01
וזו בדיוק הדרך בה אני נוהגת-שמחה בשבילה ומפרגנת. אני יודעת שכמו שאני לא הייתי רוצה שמישהי תבאס אותי אז בטוח שאני לא אגרום לאחרת להתבאס, בעיקר כשמדובר בחברה.
ולמרות הכל אני לא שיתפתי אותה עד כה בשום דבר שעשיתי, למעט האולם שנסגר כבר לפני 5 חודשים והיה ברור שהיא לא תתחתן שם.
ולמען ההסבר, הציעו לה בשבת שעברה ואני מתחתנת ב20.6 (כלומר כרגע היא מתכננת ל-4 ימים אחרי)
ולמרות הכל אני לא שיתפתי אותה עד כה בשום דבר שעשיתי, למעט האולם שנסגר כבר לפני 5 חודשים והיה ברור שהיא לא תתחתן שם.
ולמען ההסבר, הציעו לה בשבת שעברה ואני מתחתנת ב20.6 (כלומר כרגע היא מתכננת ל-4 ימים אחרי)
10/01/2012 07:58:56
10/01/2012 08:24:52
10/01/2012 08:56:11
תפסיקי להתעניין גם את.
אם היא לא רוצה לשתף אותך, אז לא צריך ויש מספיק אנשים ששמחים לשמוע על זה.
את אומרת שאין ביניכן קנאה, אבל אולי זה ככה מצידך ולא מצידה.
לדעתי אם זו חברה ממש טובה שלך תשאלי אותה למה היא ככה. אני בטוחה שאחרי זה היא תחשוב עם עצמה ותגיע למסקנה שאולי היא התנהגה לא כל כך בסדר...
ד"א, לגבי החברה שלי התאריך שוב שונה, והפעם זה שבועיים וחצי לפניי ולמרות שזה עיצבן אותי כל כך בהתחלה,עכשיו באמת לא אכפת לי. כל אחת מאיתנו תהיה מיוחדת ביום שלה וכל אחת מאיתנו תהנה מההכנות עם הסביבה שקרובה אליה וזהו.
ורק שבטעות לא תחשוב לעשות מסיבת רווקות משותפת כי על זה אני כבר יכולה לחטוף סיבוב ו.... וואה עליה!!!
אם היא לא רוצה לשתף אותך, אז לא צריך ויש מספיק אנשים ששמחים לשמוע על זה.
את אומרת שאין ביניכן קנאה, אבל אולי זה ככה מצידך ולא מצידה.
לדעתי אם זו חברה ממש טובה שלך תשאלי אותה למה היא ככה. אני בטוחה שאחרי זה היא תחשוב עם עצמה ותגיע למסקנה שאולי היא התנהגה לא כל כך בסדר...
ד"א, לגבי החברה שלי התאריך שוב שונה, והפעם זה שבועיים וחצי לפניי ולמרות שזה עיצבן אותי כל כך בהתחלה,עכשיו באמת לא אכפת לי. כל אחת מאיתנו תהיה מיוחדת ביום שלה וכל אחת מאיתנו תהנה מההכנות עם הסביבה שקרובה אליה וזהו.
ורק שבטעות לא תחשוב לעשות מסיבת רווקות משותפת כי על זה אני כבר יכולה לחטוף סיבוב ו.... וואה עליה!!!
10/01/2012 09:06:13
10/01/2012 09:29:41
שבועיים זה פער מספיק בין חתונות של שני זוגות חברים. זה נותן זמן להתאושש.
נכון שכתבתי למעלה שאם היא הייתה מפתיעה אותך ומתחתנת לפניך, אבל הרעיון הוא שאם היא הייתה קובעת לימים ספורים לפניך זה היה מבאס.
שבועיים זה מספיק זמן שהחברים ינוחו ויבואו אם אותן אנרגיות לשתי החתונות...
אני בטוחה שיהיה לכם יפה!
סה"כ, החתונה היא יום כל כך שמח שלא חושבים על אף אחד אחר (חוץ מעל החתן!)
נכון שכתבתי למעלה שאם היא הייתה מפתיעה אותך ומתחתנת לפניך, אבל הרעיון הוא שאם היא הייתה קובעת לימים ספורים לפניך זה היה מבאס.
שבועיים זה מספיק זמן שהחברים ינוחו ויבואו אם אותן אנרגיות לשתי החתונות...
אני בטוחה שיהיה לכם יפה!
סה"כ, החתונה היא יום כל כך שמח שלא חושבים על אף אחד אחר (חוץ מעל החתן!)
10/01/2012 10:01:41
10/01/2012 18:30:01
הודעה חדשה
הודעה ראשית
תגובה
הודעת מנהל פורום
קובץ מצורף